Novinky

změnit čas
Hliníkové profily i nadále růst ceny
Jeden ze zástupců společností na výrobu hliníkových profilů uvádějí, že nárůst výrobních nákladů je spojen nejen s růstem poptávky po ní.
27 srpna 2014
Společnost «Vale» rozšiřuje své projekty
Chtějí rozšířit železné rudy dolu Carajas komplex (severním státě Pará) zmíněn rovněž útvar, který se zaměřuje na ochranu životního prostředí v Brazílii, je připravena schválit licenci určenou pro "Vale"
25 srpna 2014
Ruské dovozy z nerezavějící oceli se postupně zvyšuje
Podle nejnovějších informačních dat poskytnutých "Asociace speciálních ocelí ', dovoz z nerezové oceli do Ruska v prvních šesti měsících letošního roku mírně vzrostl.
24 srpna 2014
"Tata Steel» společnost obrátila výrobu feroslitin v Indii, na Ukrajině zvyšuje objem vývozu
Podle informačních dat poskytnutých «Reuters», Metallurgical Corporation «Tata Steel» zastavila uvolňování feroslitin továrny ve státě Odishi, Indie.
20 srpna 2014
Zinek půjde nahoru
Analytici «Danske Bank» naznačují nárůst nákladů zinku v příštím roce na 420 USD za tunu, což v konečném důsledku zvýšení ceny kovu na úroveň 2575 USD / tunu.
18 srpna 2014
"Rusal" je prodej non-core aktiv
Ruská leader v odvětví výroby hliníku, Corporation "Rusal" uvažuje o prodeji neklíčových aktiv.
18 srpna 2014
Zákazníci VSMPO-AVISMA strach z narušení dodávek
Navzdory skutečnosti, že zákazníci VSMPO-AVISMA Corporation, není v současné době zažívá problémy s nákupem a převzetí výrobku v souladu s dohodami odstavců a uvádění své vlastní podnikání v Ruské federaci
13 srpna 2014
Podniky pro výrobu neželezných kovů jsou zvýšení kapacity
(Zpracování Kamensk-závod neželezné kovy) KUZOTSM vyvíjí nové způsoby na trh své výrobky, v současné době zabývá exportní příležitosti ve směru jihovýchodní Asii
11 srpna 2014
výroba hliníku zvyšování kapacity
Společná tvorba «Omán kabely» a investiční skupina «Takamul» společnost OAPIL ( "Omar Aluminium Processing Industries»), hlavní činností je recyklace hliníku
10 srpna 2014
Výroba z nerezové surové oceli v roce 2014 zvýší
Podle předběžných odhadů analytických údajích o produkci pro výrobu nerezové surové oceli v běžném roce bude činit 40,2 mil. Tun, což přesahuje předchozího roku o 5,7%.
6 srpna 2014
Sankce uplatňované na "Norilsk Nickel" bude mít negativní dopad na spotřebitele
Spotřebitelé niklu v USA a Evropě očekávat těžké časy v případě proti společnosti "Norilsk Nickel" bude embargo v rámci západních sankcí proti Rusku.
4 srpna 2014
cín trh v blízké budoucnosti bude oslabena
Indonéské zásilky cínu v červnu tvrdošíjně udržuje okolo 5-měsíční maximum, při exportu výrazně snížila obchodování
3 srpna 2014