Novinky

změnit čas
Indický trh kovových kovů dal první známky života
Po dlouhém poklesu obchodní činnosti v oblasti výroby kovových kovů v Indii, v tomto prostoru se konečně objevil stabilní pozitivní dynamiku.
28 dubna 2014
Obnova výroby oceli v Číně
Po dlouhém období klidu, čínská ekonomika začala vykazovat určité známky aktivity, které bezprostředně vlily optimismus v duších mnoha průmyslníků evropské scéně.
27 dubna 2014
Olovo - jed lék
Hranice mezi použití a smrtelného nebezpečí je tak nejistý a neurčitý, že není vždy možné říci, s výhodou nebo poškození nese léčivo na lidské tělo.
23 dubna 2014
Ztráty "Ural Steel"
Až do nedávné doby, výroba oceli, a to zejména v oblasti zvláštního určení slitin, legovaných ocelí nebo nástroj je velmi výhodné a nákladově efektivní.
21 dubna 2014
Neželezné kovy zasaženy zpomalením vývoje čínské ekonomiky
Během několika posledních letech aktivní rozvoj čínské ekonomiky je zárukou stability a stálému zvyšování poptávky v oblasti prodeje neželezných kovů.
20 dubna 2014
"Ruská společnost Měď" modernizaci "Karabashmed Group"
Komplexní modernizace měděné tavení podniku "Karabashmed" aktivně pokračuje - plán vyvinutý společností skupiny "Ruské Měď společnosti"
16 dubna 2014
Tádžikistán: začátek stavby je nutné
Podle Kazakhstan Today, v Tádžikistánu začaly stavební práce na výstavbě nové ocelárny, celková hodnota, která podle předběžných odhadů bude činit 500 mil. USD.
14 dubna 2014
Nikl: deficit niklu se blíží
Jak víte, v lednu tohoto roku, indonéský zákaz vývozu nezpracovaného rudy niklu vstoupila v platnost, což mělo za následek nepříliš jasných vyhlídek.
13 dubna 2014
Přesto, měď klesly
Až do nedávné doby se situace na trhu s mědí zůstala relativně klidná.
9 dubna 2014
Vzestupy a pády na trhu s ocelí
V posledních letech se situace na trhu s ocelí nelze nazvat příliš stabilní. Tento segment trhu se vzpamatovává se záviděníhodnou pravidelností.
7 dubna 2014
Porcelán, cín nebo stříbro pro konvici
Art čaj, vznikl ve starověké Číně, nyní sebevědomě kráčí po celé planetě, nabírá na obrátkách a přidáním do svých řad více a více nových fanoušků.
6 dubna 2014
Kontrola bezpečnosti provozu na niklu dolu na Voroněži
Dlouhodobá environmentální konfrontace s majiteli velké skupiny o výrobě niklu, která se rozvinula v drtivé zemi Voroněži, vedlo k neočekávaným důsledkům.
2 dubna 2014
Měď, nikl a cín v arktickém - Rusku a Číně zástavní spolupráce dlouhém
Má dlouhou polární pozemek přitahoval lakomci pohledy mnoha zemích, ve skutečnosti, a to navzdory hlubokém sněhu a tuhé kůrou ledu útrobách Arktidy jsou různé minerály a zdrojů.
31 března 2014