Novinky

změnit čas
"Mechel" Group transakce bude uzavřena do konce července
Podle zástupců ruské těžební a hutní skupina "Mechel" dohody, na jejichž základě bude prodej prováděné DEMZ (ocelárnu Doněck), musí být uzavřeny nejpozději do 31. července.
28 května 2014
Ukrajinské hutní podniky snížení příjmů z vývozu
V období od ledna do dubna letošního roku ve srovnání se stejným obdobím loňského roku, který činil 4,628,110 mln. USD příjmy z vývozu vyrobené v hutních podniků na Ukrajině železných kovů se snížily o 6,5%.
26 května 2014
Ukrajina: v hutním oboru klesají
Navzdory tomu, že v dubnu letošního roku, ukrajinská produkce surové oceli poklesla o 4,5% ve srovnání se stejným obdobím roku 2013 ve výši 2,625 milionu tun, Ukrajina v současné době řadí mezi 9. světových výrobců, posunul na 10. místo Turecku.
25 května 2014
2014 - RUSAL plánuje vývoj nových výrobních
2014 slibuje, že bude rokem pro inovativní vývoj společnosti Rusal - zkušený produkt byl Ural hliník výrobní závod, který používal červené bahno (Tavidla přísady)
21 května 2014
RUSAL: ceny padají
Shrneme-li výsledky prvního čtvrtletí letošního roku, RUSAL v důsledku vstupu v platnost programu snížení kapacity byl nucen uznat pokles produkce.
19 května 2014
Nikl: spotřeba a cena se zvyšuje
Firma z Jižní Korea «POSCO» nehodlá ustoupit ze svého vlastního rozvoje POSNeP procesu, jehož cílem je zpracování nekvalitního niklu rudy.
18 května 2014
«Antofagasta»: Produkce mědi poklesla
Jeden z největších světových dodavatelů červeného kovu, britská společnost «Antofagasta Plc», o pokles o 7,8% v objemu vyrobeného kovu v prvním čtvrtletí letošního roku ve srovnání se stejným obdobím loňského roku, který činil 169,4 tisíc tun celkově.
14 května 2014
UC RUSAL: výroba hliníkových tyčí
V dubnu letošního roku firma RUSAL při výrobě hliníku tyče bylo investováno více než pět a půl milionu. USD.
12 května 2014
RUSAL: Zařízení pro Aluminium divize získala
United Company RUSAL ke zvýšení produktivity při jejích přidružených společností byly zakoupeny více než 80 jednotek různého vybavení určeného pro mechanizaci procesů.
11 května 2014
otrava olovem byla příčinou Beethovenově smrti
Podle výsledků lékařských studií z Rakouska, velkého skladatele Beethovena, jehož díla jsou považovány za klasiku žánru hudby, se stal obětí otravy olovem.
8 května 2014
Jedním z aktivních účastníků rally proti těžby niklu na Khoper stále ve vězení
Environmentální aktivity těžba niklu opozice v oblasti nacházející se v oblasti Chopra trvá od začátku geologický průzkum v této oblasti.
5 května 2014
Sběr použitých baterií v Oděse je schopen uložit ekologii regionu
Unikátní rozsah a účel podíl držený knihovníci severní části kraje Oděsa.
4 května 2014
Spravedlivá cena akcií hliníku Alcoa
K dnešnímu dni je mezinárodní společnost Alcoa může být považován za jeden z největších producentů hliníku a dalších neželezných kovů na světě.
30 dubna 2014