Novinky

změnit čas
"Rusal" očekává zvýšení cen
S odvoláním na prohlášení Vladislava Solovjov, první náměstek generálního ředitele "Rusal", mluvčí řekl, že vůdce průmyslu hliníku
30 července 2014
«Matalco Inc» vybuduje nový závod
Společnost «Matalco Inc", zabývající se výrobou Ontario polovýrobků hliníku, plánuje vybudovat novou výrobu, založený na roztavení v Lordstown
28 července 2014
"Severstal" prodává dceřiné
Ruská společnost "Severstal" podepsala dohodu o jednotlivé transakce týkající se provádění vlastních dceřiných poboček «Severstal Dearborn» a «Severstal Columbus» s organizacemi «AK Steel Corporation»
27 července 2014
Ural Mining plánuje investice ve výši 135,5 miliard $. RUB
Navzdory skutečnosti, že Ural Báňské a hutní společnost rozhodla, že v průběhu let 2012-2022 investovaly do modernizace surovin a bezpečnost asi 135,5 miliardy. RUB, neexistuje žádná záruka, že investice se vyplatí.
23 července 2014
UMMC navrhuje získání telur a selen z elektrolýzy slizu
V roce 2014 analytické prognózy Ural Báňské a hutní společnosti očekává, že přebytek na trhu globální mědi
21 července 2014
"TALCO": výrobní čísla za leden až červen 2014 poklesl
Sidzhouddin Salomzoda, šéf státního dozoru nad bezpečný provoz průmysl a hornictví služby, poskytlo informace o výrazném snížení produkce hliníku na téma "Talco" GUP ( "Tajik Aluminium Company").
20 července 2014
Ceny niklu v letech 2014-2015 poroste
Podle analytiků UBS předpovědět cena niklu v příštím roce zvýší na úroveň 10 USD / lb, avšak vydržet na této úrovni dlouho.
16 července 2014
"Norilsk Nickel" pokračuje prodat nerentabilní aktiv
"Norilsk Nickel", největším světovým producentem paladia a niklu, i nadále nakládat ztrátových aktiv v zahraničí - v červenci v likvidaci byl Australan nikl dolem «Black Swan» společnost «Poseidon nikl».
14 července 2014
"Severstal" a ChTPZ ne proti spolupráce
"Severstal" společnost a skupina "Chelyabinsk Tube Rolling Plant" (ChTPZ) v průběhu Koordinační rady potvrdila svou připravenost na případné vzájemné spolupráce v paliv a energie komplexu významných projektů plynovodů.
13 července 2014
američtí výrobci jsou ochotni napadnout dohodu s Ruskou federací
Obtížná politická situace mezi Ruskem a Ukrajinou do značné míry ovlivňuje obchodní dohody - zejména americkými výrobci
9 července 2014
«Essar Steel» plánuje zvýšit výrobní kapacitu
Indická společnost «Essar Steel», která je předním výrobcem oceli v zemi, plánuje zvýšit výkon, počínaje od druhého čtvrtletí tohoto roku - podle předběžných výpočtů, výroba ocelového plechu továrny «Hazira»
7 července 2014
Lysva Metallurgical Plant expanduje
Konec června pro závod Lysva znamenalo začátek výstavby nového výrobního závodu na výrobu za studena válcované, první objekt u dalších plánovaných budov plechu válcování továrního komplexu.
6 července 2014
Na trhu se začal stabilizovat
Na trhu oceli a železné rudy vydechl úlevou, která byla stimulována vznikem indikací orgánů v souvislosti s možnou stav stimulovat ekonomiku.
2 července 2014
Plant «Zelezara» hledá strategického partnera
Problémy s výrobou v srbské ocelárně «Zelezara», který se nachází v Smederevo, trvala několik let se však zastavit jeden z pecí je motivován nedostatkem suroviny, na druhé pece, od konce května letošního roku, práce na něm se provádí sníženou kapacitu.
30 června 2014