Novinky

změnit čas
"RUSAL" předpovídá deficit hliníkový
Podle analytiků ruského Corporation "Rusal" v roce 2015 můžeme očekávat deficit globální hliník ve výši 1,3 milionu tun. - Je to postava, podle Vladislav Solovjov, první náměstek generálního ředitele společnosti, bude rozhodujícím faktorem při stanovení cen.
29 září 2014
Čína snižuje spotřebu oceli
Letos poprvé od roku 2000, čínská spotřeba oceli výrazně poklesla, což bylo nezbytným předpokladem pro zpomalení hospodářského růstu v Číně.
28 září 2014
"Norilsk Nickel" dostává návrhy od čínských investorů
Po zasedání rusko-čínské komise pro investiční spolupráce v Báňské a hutní společnosti "Norilsk Nickel" obdržel 12 návrhů ze strany zúčastněných potenciálních partnerů
24 září 2014
Srbský továrna aktivně zajímají o ruských společností
Navzdory skutečnosti, že rostlina "Zelezara Smederevo» ocelářství, vlastněný Srbska, byla dlouho ztrátový podnik, je zájem ruských investorů nezmizí.
22 září 2014
"Norilsk Nickel" je připraven ke čínské investice do rozvoje Trans-Bajkal
Firma "Norilsk Nickel", vytvořit novou strategii, nepovažuje za možné vyvinout sebe a polymetalických oblastí Kultuminsky Lugokanskaya, s přihlédnutím k otázkám návratu a výše rezerv.
21 září 2014
Dovoz ocelových klesá, dovoz hotových výrobků roste
Podle odborníků AISI (American Iron and Steel Institute), údaje srpna na dovoz oceli je 3.554 milionů tun.
17 září 2014
Korporace "Alcoa" pokračuje upravit aktiv
Jako zástupci společnosti «Saúdské Arábii výtěžek», hliník závod, který je součástí «Maaden Aluminum» a má roční výrobní kapacitu 740.000 tun, je připraven ke spuštění komerční výroby.
15 září 2014
Výroba mědi pokračuje ke zvýšení
Navzdory tomu, že chilská společnost «Codelco» v prvních 6 měsíců letošního roku zvýšil na tavení mědi, to byla část ušlého příjmu.
14 září 2014
Objem vývozu z nerezové oceli z Japonska vzrostl
Podle informací údajů poskytnutých Ministerstvem financí Japonska, v červenci tohoto roku se objem vývozu z nerezové oceli se velkou měrou zvýšil, a celkový počet výrobků vyvážených ze země činil 104.687 tisíc tun, což je více než v předchozím měsíci o 10,8%.
10 září 2014
"Kazchrome" zahájil výrobu FEROCHROM
Svou profesní kariéru zahájil novou Ferroalloy závod JSC "TNK" Kazchrome ", jehož stavba stála asi 843 milionů. USD.
8 září 2014
Firma "Electrozink" provádí reorganizaci
Rostlina, která je součástí UMMC metalurgického komplexu "Electrozink" zastavil hlavních součástí výrobních podniků zinku provést dříve plánované generální opravy technologických zařízení.
7 září 2014
Výroba v Číně ovlivňuje náklady na měď
To poskytlo údaje o průmyslové výrobě v Číně, významný dopad na hodnotu mědi na londýnské burze.
3 září 2014
Globální trh s hliníkovými pokračuje v expanzi
V Astaně, hlavním městě Kazachstánu, nedávno konalo setkání v čele s prvním náměstkem premiéra Sagintayev Bakitzhanom, hlavním problémem bylo, že tvorba clusteru hliníku, jejichž umístění bude volná ekonomická zóna "Pavlodar".
1 září 2014
Korporace "Alcoa" přerozděluje síly
Americká společnost «Alcoa" pokračuje dále distribuovat sílu - na konci srpna, představitelé společnosti oznámil svůj záměr uzavřít továrnu «Portovesme» výroba hliníku.
31 srpna 2014