Novinky

změnit čas
AVISMA hledá partnery v Tambovské titanu počtu firem s jinými souvisejícími zájmy
Podle zástupců médií, Michail Voevodin, který sloužil jako hlava korporace "VSMPO-AVISMA", jeho společnost plánuje v blízké budoucnosti získat partneři ze souvisejících odvětví pro realizaci projektu pro rozvoj centrálního uložení titanových rud se nacházejí v regionu Tambovské. Podle hlavy, je nyní projekt je ve fázi dokončení studie proveditelnosti.
29 srpna 2013
neželezných kovů výroba Požár uhašen ve švédském dolu
Podle oficiálních zpráv švédských orgánů horských záchranářů se podařilo uhasit oheň, který v poslední době vybuchla v Kristineberg dolu (důl rudy mědi, olova, zinku a drahých kovů), který se nachází v obci Lycksele na severu. Vzhledem k ohni pod zemí v hloubce více než tisíc metrů, byl chycen 22 pracovníci, místní důlní společnost. V tomto bodě - podle zahraničních médií - záchranné týmy zabývající se zvyšováním osvobozeni ze zajetí ohnivých horníků na povrch.
27 srpna 2013
Shanxi Taigang z nerezové oceli zvyšuje ceny pro ušlechtilé oceli
Zprávy asijské mediální profil: Chinese Metallurgical Corporation «Shanxi Taigang Stainless Steel Co., Ltd.» (předním výrobcem z nerezové oceli v zemi) plánuje zvýšit cenu kovu odolného proti korozi pro dodávku v září tohoto roku. Podle nového ceníku výrobce, cena za studena válcované nerezové oceli cívky třídy 304 vzrostl zákazníkům o 1,5 tis. Jenů za tunu a za tepla cívka z nerezové oceli vzroste o 1,2 tis. Jenů za tunu.
26 srpna 2013
Postaven nový důl na ložisku mědi výročí
Firma "Bashkir mědi", což je skupina společností "Ural Báňské a hutní společnosti", začal vyvíjet "Northern větrání" kufr na mědi vkladu "Jubilee". Důl se nachází na východním svahu na jižním Uralu, na rozvodí mezi řekami a Buzavlyk Tanalyk v Republice Baškortostán (Ruská federace), v Khaybullinsky District.
22 srpna 2013
Glencore Xstrata se chystá zveřejnit hodnoty svých aktiv niklu
Podle tiskové agentury «Reuters» bude Anglo-švýcarská těžební holdingová společnost «Glencore Xstrata» (největší světový dodavatel komodit a kovy vzácných zemin) v blízké budoucnosti být připraven zveřejnit hodnotu aktiv nabytých v procesu absorpce «Xstrata» těžební společnosti, naposledy 2- května běžného roku.
20 srpna 2013
UC RUSAL mohou zachovat některá aktiva pro výrobu hliníku
Jak bylo oznámeno na tiskové-střed kombinované firmy "Rusal", představenstvo skupiny ze 16. srpna tohoto roku musel vzít v úvahu, pokud jde o dočasné uchování linek elektrolýzy cyklu v hliníkovém divizi několik podniků 'západní'. V poslední době, Oleg Děripaska, který sloužil jako generální ředitel a spolumajitel "Rusal", vydal prohlášení, ve kterém řekl, že vzhledem ke značnému zhoršení finanční výkonnosti společnosti ze strany jejího vedení se zvýší o dočasném zachování výroby hliníku v Nadvoitsy, Ural, Volgograd, Teologie Kolhovskom a hliníkové hutě.
19 srpna 2013
Ruský monopolní titan zvýšila čistý zisk o 28%
Jak nedávno zveřejněných účetní závěrky, sestavené v souladu s RAS norem specialisty společnosti "VSMPO-AVISMA" (monopolní ruský titanový trh kov) ve druhém čtvrtletí letošního roku společnost získala více než 1.85 miliardy. Rublů z čistého zisku. Je to o něco méně než v prvním čtvrtletí (aktuální počty klesly v souvislosti s údaji za leden - březen 1%). Ale za celé první pololetí letošního roku, společnost obdržela čistý zisk ve výši více než 3,72 mld. Rublů. To je o 28% více než v první polovině roku 2012.
15 srpna 2013
Nippon Steel & Sumikin z nerezové nemění cenu nerezové oceli
Pokyny japonského Iron and Steel firmě «Nippon Steel & Sumikin nerezové» Nedávno bylo rozhodnuto držet cenu válců z nerezové oceli na stejné úrovni. Zejména se jedná o cenu výrobků pro prodej na domácím trhu v srpnu letošního roku.
13 srpna 2013
OMZ - speciálních ocelí instalována nová zařízení pro tepelné zpracování pec
Závod "OMZ - speciální oceli", který je jedním z aktiv OAO "OMZ" ( "Uralmash-Izhora Group"), byl uveden do provozu v poslední době namontován tepelný trouba slovinská společnost "Bosio". "Toto zařízení se používá inovativní prvky plynového hořáku se zabudovaným oživení inovativních izolačních materiálů se používají jako obložení; jednotka je také vybavena moderním automatickým kontrolním systémem instrumentace "- popsat" novost "z rostlinných inženýrů.
13 srpna 2013
zvyšuje mědi v ceně
Na konci minulého týdne, v pátek, cena mědi na London Metal Exchange se konala v sále své dvouměsíční maximum. Odborníci vysvětlují tuto skutečnost pozitivní vliv na světovém trhu nedávno oznámené statistik obchodu v Číně. Dovoz mědi a výroby červeného kovu v zemi zvýšil o 12% v červenci
12 srpna 2013
Cena niklu může brzy zvýšit
Analytici komoditní sektor poznámka: pod vlivem nestabilních globálních trendů na finančních trzích, které jsou více spojené s investičními očekáváních týkajících se politiky největšího státu a federálních regulačních strukturách než s jakýmikoliv zásadních důvodů, cena niklu v červenci 2013. Tam byly četné velké úpravy v širokém cenovém rozsah.
8 srpna 2013
Londýnské burze neželezných kovů obviněné z protisoutěžního chování
Podle zdroje v cestovní kanceláří «ET Net News Agency» Zástupci burzách «Hong Kong Výměny a Clearing Limited" (HKEx) nedávno bylo oznámeno, že se objeví její strukturální rozdělení «London Metal Exchange" (LME), spolu s "Goldman Sachs Group, Inc.", respondent v žalobě, podané 1. srpna v USA okresní soud pro východní obvod Michiganu.
6 srpna 2013
Expertní posouzení vyhlídek na mědi na světových trzích smíšené
Podle Yoshihiro Nishiyama, držel úřad vrcholový manažer marketingového oddělení japonské korporace «Pan Pacific Copper» globální přebytek mědi v příštím roce by mohl dosáhnout svého vrcholu v časovém rozpětí pěti let. Stane se to - řekl zástupce asijské společnosti - pod vlivem značného poklesu čínské poptávky po zdrojích.
5 srpna 2013
CHEMK může stát monopol na trhu feroslitin v Rusku
V poslední době představenstvo OJSC «Čeljabinsk Electric Works» (CEMP) rozhoduje o pořízení «Serov Ferroalloy
1 srpna 2013