Novinky

změnit čas
Commerzbank: měď půjde nahoru, ale je to jen krátkodobý jev
Analytici «Commerzbank» - jeden z nejsilnějších finančních institucí se sídlem v Německu - se domnívají, že tříměsíčních smluv o mědi v krátkodobém horizontu růst na. "Oživení může nastat po citát dosáhl odpor vedení u kolem 7740 USD za tunu. Po krátkém růstu cen čekáme nezatyazhnoy "Flete", následuje druhá "makléřského" trendu "
27 února 2013
Kirov továrna na zpracování neželezných kovů jsou připsány na 260 milionů
Vedení "KZOTSM" ( "továrně Kirov pro zpracování neželezných kovů") podepsala dohodu s představiteli odvětví Volha-Vyatka "Sberbank Ruska" otevřít úvěrovou linku ve výši 260 milionů rublů.
25 února 2013
Čína: Ceny molybdenu stoupat - výrobce v očekávání kupuje aktivity
V Číně Ceny molybdenu vzrostly: prodejci se snaží vydělávat na nadcházející doplňování ocelářské společnosti zásob. Drtivá většina účastníků trhu ukázal záviděníhodnou synchronicita
24 února 2013
WBMS Bureau propuštěn údaje o stavu na trhu neželezných kovů za uplynulý rok
Zaměstnanci WBMS (World Bureau of Metal Statistics) zveřejnila údaje o stavu na světovém trhu neželezných kovů za rok 2012. Podle statistického úřadu, cín a olovo, byly dodány na trh nedostatkovým zbožím, jako hliník, zinek, měď a nikl - naopak, byli přítomni na skladech burz s přebytkem.
22 února 2013
Ve Voroněži Duma schválila návrh memoranda o niklu
Tento týden ve Voroněži regionální dumě se konalo pravidelné zasedání Rady veřejnosti, která ovládá těžební problém niklu na Elkinskom a Elan dolech. Hlavní teze akce bylo: "Vývoj niklu v oblasti Novochopersku - otázka celostátního významu. Nicméně, v popředí v situaci, se zdá, ekologie okraj. "
20 února 2013
Největší výrobce z nerezové oceli ptá úvěr
Největší světový výrobce z nerezové oceli - Německá společnost «ThyssenKrupp» - uvedení do oběhu dluhových cenných papírů ve výši 1,25 miliard €. To je jen část z plánovaných majitelů programu půjček společný výsledek, který bude přitahovat úvěrové finanční prostředky ve výši 10 miliard EUR.
19 února 2013
Udokan měď není změnit vlastníka
Zástupci největší společnost železné rudy v SNS - správcovská společnost "Metalloinvest" - popřel zvěsti o blížícím se změnou vlastnictví Udokan mědi vkladu.
18 února 2013
Čeljabinsk Zinc Plant funguje normálně
Přes "meteor útoku" částečně zničena jedna z budov JSC "CZP" (CZP), práce na hutního závodu se nezastavil - podle zástupců organizace.
16 února 2013
Čína snížila objem zahraničního obchodu z nerezavějící oceli
Sdružení čínských výrobců speciálních ocelí (SSEAC) shrnul výsledky zahraničního obchodu činností státu na korozivzdorného kovu v uplynulém roce. Jak se ukázalo, v průběhu sledovaného období se objem dovozu z nerezové oceli v zemi výrazně snížena: po dobu 12 měsíců na území ČLR bylo dovezeno 772 tisíc tun válcovaných výrobků v této kategorii, což je o 14% méně než v roce 2011 ..
15 února 2013
Analytici opravit přívod rekordní mědi na London Stock Exchange sklady neželezných kovů
Ve skladech London Stock Exchange neželezných kovů zaznamenal minulý týden byla podstatně zvýšena měděných rezerv. Výše tohoto zdroje v zásobnících po pátečních LME obchodů dosáhl úrovně 400 tisíc tun, rekordní obchodní platformu po delší dobu delší než 12 měsíců.
12 února 2013
Rusko: vítězství ploché nerezové oceli dováženy nad domácí Mechel vinným GK
Skutečnost, že ruský trh, domácí plech z korozivzdorné oceli postupně dával cestu ke strategicky významné postavení pro import analoga, do značné míry Skupina "Mechel" správcovské společnosti vině. Je tento názor byl vyjádřen analytiky "Zvláštní asociace ocele", zveřejněné na svých webových stránkách analytický článek o stavu věcí v tomto odvětví.
11 února 2013
RUSAL bude trvat až hliníkové doly Sverdlovské oblasti
OK "Rusal" budou přijata pro obnovení rudného hornictví pro výrobu hliníku v regionu Sverdlovsk. Mezi novináři na tiskové-střed guvernéra regionu - Eugene Kuyvasheva, navštívil minulý týden na služební cestě celou řadu podniků v regionu.
10 února 2013
Ceny cínu letos prokázat zvrat vzor «W»
Ceny cínu v roce 2013 bude demonstrovat jeden z nejznámějších postav obchodování akciové abecedy - tzv «dvojitého dna" ( "dvojité dno"). Takový odhad vývoje v neželezných kovů analytiků trhu oznámila «Barclays» finanční konglomerát - největší mezinárodní operátor investice na trhu se sídlem v Londýně.
10 února 2013
Pro využití titanu korejské vlády na Ukrajině v roce 2012, nájemce zaplatil 152 milionů
Fond národního majetku Ukrajiny vydala údaje o příjmech v pokladních pravomoci vyplývá z nájmu titanu korejské vlády země - "Volnogorsk státní báňské a hutní závod" (Dněpropetrovsk region) a "Irshansk stát Těžba a zpracování rostlin" (Zhytomyr region) v uplynulém roce. To je 152170000 hřivna
9 února 2013
Tempo růstu poptávky po hliníku v roce 2013 se bude opakovat loňské dynamiky
Poptávka po hliníku v celosvětovém trhu v roce 2013 bude vykazovat stejnou dynamiku jako v předchozím roce. Jedná se o prognózu provedena v příštích 12 měsících pro "okřídlené kovu" odborníků z analytického oddělení společnosti "Russian Aluminium" (UC RUSAL).
8 února 2013
Evrazrudy pokutu za znečišťování zemědělské půdy mědi, zinku a arzénu
Jedna z dceřiných «Evraz Group SA» - společnost "rudné doly Evrazruda" - podala žádost o znečištění půdy pro zemědělské účely podle průmyslového odpadu je nepřijatelné koncentrace mědi, zinku a arzénu.
6 února 2013
Hliníková společnost tádžické komentoval na snížení produkce
Úředníci TALCO (Tádžická hliníková společnost) uvedla důvody pro snížení objemu výroby primárního hliníku v zařízeních firmy v roce 2012.
5 února 2013
MMC Norilsk Nickel je podezřelý z krádeže mědi
Zástupci "Rosrezerva" (Department of státních rezerv Vedení ruského) podezřelý řízení Báňské a hutní společnosti Norilsk Nickel "" v dobré víře ve vztahu k vlastnictví státu přijaté Corporation pro skladování.
4 února 2013
Hráči z nerezové oceli na trhu jsou pozitivní
Hráči na světovém trhu z nerezové oceli jsou v dobré náladě: vše nasvědčuje tomu, že výrazné oživení spotřebitelské poptávky po odolné vůči korozi kovů není daleko.
1 února 2013