Novinky

změnit čas
AVISMA dodá titan do USA na zdravotnické prostředky
Ruský Corporation "VSMPO-Avisma" dodá titan «orchidej Ortopedické řešení» Americká společnost pro výrobu implantátu komponentů. Informace o zaměstnance případě, že tiskové středisko společnosti zveřejněných ve čtvrtek 28. března na svých firemních webových stránkách. "Místopředsedkyně americké divize společnosti (" VSMPO-Tirus dceřinou společností USA Inc ») - Andy McElwee - nedávno podepsal smlouvu s představiteli lékařských společností, ve kterém VSMPO zajistí dodávku produktů titanu a jeho slitin pro potřeby výrobce implantátu po dobu 3 let "- píše se v titanu korporace tiskové zprávě.
30 března 2013
Ruský hliník závod upgraduje Irish
OK "Rusal" ( "United Company Russian Aluminium"), postupuje do další fáze modernizace zařízení «Aughinish Alumina» Plant (Irsko), ve kterém je společnost produkuje oxid hlinitý pro další zpracování v "okřídlené" metal. To je nahrazení stávajícího zařízení parogenerátorů běžících na topný olej pro plynové protějšky.
29 března 2013
Turecká vláda schválila antidumpingové clo z nerezové potrubí z Asie
Turecká vláda rozhodla o velikosti antidumpingového daně z kruhové trubky a obdélníkové nerezové oceli dovážené na území státu ČLR a Tchaj-wanu. Zejména dodatečná dovozní cla pro pronájem dodavateli z těchto zemí byla jmenována za zboží, příslušné celní kódy 7306.61.10.00.00, 7306.40.80.90.00 a 7306.40.20.90.00.
27 března 2013
Nikl obr se vrací do pole na problematiku Norilsk-1
Báňské a hutní společnosti "Norilsk Nickel" se nebude brát pozice bránit své zájmy, pokud jde o vklady Tajmyrskému mědi, niklu a kobaltu, "Norilsk-1". Navzdory tomu, že v Moskvě arbitrážní soud nedávno uznal nároky neopodstatněné niklu obra, právníci společnosti pokračovat v boji za aktiva.
26 března 2013
Molybden Závod bude postaven v Kanadě, a to i přes protesty obyvatel
Navzdory tomu, že rozhodnutí zahájit výstavbu zařízení v oblasti infrastruktury «Kitsault» molybden záloha byla provedena proti vůli místních obyvatel, společnost "Avanti Mining», která vlastní práva na rozvoj zdrojů v této oblasti, nicméně plánuje na trh uvést to začalo až do konce.
25 března 2013
Stávkující produkce mědi v Chile je zapálený
Na chilské měděné doly «Minera Escondida Ltda» koncern, kde od konce února do začátku března dělníci držených protesty, zahájené propouštění. Zejména na stejných dolech korporace - Kariéra «Escondida» a «Escondida Norte» (severu země, poušť Desierto de Atacama, 170 kilometrů jihovýchodně od přístavního města Antofagasta) pracovních míst ztratil asi 600 zaměstnanců.
25 března 2013
Ruští výrobci železných kovů snížit množství výstupů
Výrobci neželezných kovů v Ruské federaci ke snížení produkce. To je závěr, k němuž odborníci Federálního státní statistické službě, analýzu dat o činnosti tuzemských firem v tomto odvětví v prvních 2 měsících letošního roku.
22 března 2013
V Pervomaisky obnovila výrobu kovů vzácných zemin
V malém městečku Pervomaysk (Rusko, Shilkinsky okres) na místní korejské vlády "Zabaykalsky" obnoví dříve pozastavené zpracování rud vzácných kovů. "To je moje pro PGT Pervomajskij hlavním městem a resuscitace výroby na to - nejdůležitější etapou v procesu návratu okolních obcích k hospodářskému blahobytu" - řekl ve zprávách zástupců regionální správy.
21 března 2013
Hliník hity rekord
Analytici IAI (International Aluminium Institute) - mezinárodní rámec, který sdružuje asi 30 hlavními výrobci "okřídlený" metal, shromážděných statistických informací a připraví zprávu o produkci února hliníku na světě. Podle údajů zveřejněných organizací, globálně 3.684.000. Tun kovu byly provedeny v průběhu vykazovaného období, které, když vydělí počtem dní v únoru (28) je 131 600 tun za den. "Tato postava - absolutní rekord poprvé zaznamenán v průmyslu od 70. let minulého století
20 března 2013
Čínští výrobci se rychle zvyšuje objem produkce niklu
Národní statistický úřad Čínské lidové republiky shrnul práci niklového průmyslu v zemi po dobu prvních 2 měsících roku 2013. Podle odborníků záznamy oddělení, nikl úroveň produkce čínských podniků za období (ve srovnání s ekvivalentní dobu v posledním roce) prudce stouply. Takže v lednu až únoru 2012 na všech zařízeních v Číně vyrobila 39,150 tun tohoto kovu. A za stejné období letošního roku, výrobci Čína již vydala 105,7 tis. Tun, z niklu, což je o 170% více než loňských dat.
19 března 2013
Rakouští podnikatelé rozšířit sféru vlivu ve speciálním trhu s ocelí
V té době, jak globální ocelářský průmysl počítá ztráty způsobil další vlnu krize, rakouští podnikatelé rozšiřuje portfolio aktiv prostřednictvím akvizice firem s orientací na ocelářských výrobků s vysokou přidanou hodnotou. Zejména majitelé mezinárodní společnosti «Voestalpine AG» (ústředí - Linz, Rakousko) podniknout kroky k hledání a získání majetku v oblasti speciální výroby oceli v Číně, Spojených státech a některých evropských zemích.
18 března 2013
Odborníci očekávají růst produkce mědi
Odborníci očekávají, že na trhu neželezných kovů v roce 2013 ke zvýšení objemu produkce rafinované mědi. Zejména takový názor byl vyjádřen odborníky «Centrum pro měď hornictví a studií". Podle nich je tento rozdíl malý s loňským rokem - pouze 3%. Avšak vzhledem k tomu, že růst celosvětové poptávky po červené kovu nebude držet krok s těmito daty za rok očekávaný pohyb bilance spotřeby dodávka / zdroje blízké nule.
17 března 2013
Norsko se připravuje na zahájení inovativní, nákladově efektivní výrobě hliníku
Norští hráči se připravují na hutní sektor hliníku výrobce novým, nákladově efektivním způsobem. Zejména vývoj v tomto směru je konglomerát «Norsk Hydro ASA» - jeden z pěti světových vůdců z kovu "okřídlené" v objemu výroby. "A teď, inovativní technologie rozšiřuje run-in, a pokud vše půjde podle plánu, rostlina, která se zkouší metodou by bylo nejekonomičtější výroba hliníku na světě"
15 března 2013
Ukrajinské společnosti snížit slitin železa
Podle statistik za poslední měsíc, ukrajinští výrobci Slitina železa jsou stále (stejně jako o výsledcích leden) uvolňování výrobků je méně než minulý rok. Ve stejné trendy z hlediska objemu dodávek výrobku na trh prokázat jasný negativní trend.
14 března 2013
Anglo-American PLC podporuje niklu podnikání v jihovýchodní Asii
Skupina společností «anglo-amerických PLC» rozšiřuje svou sféru vlivu na trhu niklu v jihovýchodní Asii. Zejména pro tyto účely - řekněme zdroje ve společnosti - v Singapuru uspořádalo novou jednotku, jejímž úkolem bude zahrnovat provádění komerčních projektů v organizaci země a sousedních zemí.
13 března 2013
Almalyk MMC začala modernizace slévárny
V Uzbek firmě JSC "Almalyk MMC" (největší producent mědi ve Střední Asii) zahájila proces modernizace slévárny. "V současné době vedení závodu provádí výběrové řízení, což je hodně zakázky na dodávku zařízení pro linku ESR" - komentář k vývoji v podniku.
11 března 2013
Čína se očekává, že ceny kovů vzácných zemin
Čínské štamgasti komoditní obchodní platformy očekávat korekci prokázaných cen kovů vzácných zemin směrem dolů. Důvodem - návrat do "kukuřičném poli" největšího dodavatele na světovém trhu ze zdrojů v této kategorii - REM producent Vnitřního Mongolska (autonomní oblast Číny) - společnost Baotou Steel.
8 března 2013
Buce shrnul prodeje neželezných kovů
Běloruský Universal komoditní burzy (Buce) shrnul obchodování neželezných kovů v prvním měsíci roku 2013. Podle statistických údajů poskytnutých analytického oddělení místa v lednu okruhů, jako je CM kovový šrot sami, stejně jako výrobky z nich prokázaly pozitivní trend z hlediska tržeb (porovnání výkonu meziročně).
7 března 2013
Norilsk Nickel "dávat pozor" pro Solikamsk hořečnatý Plant
V poslední době se konalo "Solikamsk hořčík rostlin" zasedání představenstva byl zvolen nový šéf. Stali se Igor Tikhov, který je v ruských médií je spojena s vlastníky MMC "Norilsk Nickel".
6 března 2013
Company RUSAL by mohlo snížit výrobní objemy
Vedení společnosti "Russian Aluminium" (OK "RUSAL") rozhodla o snížení objemu produkce "okřídlené metal" na 300.000 tun. Uzavřením o potřebě takových opatření, vedoucí konstrukce přišel na nedávném zasedání správní rady organizace.
5 března 2013
RM-STEEL vyvíjí nové značky speciálních ocelí
Ruská společnost - Společnost s ručením omezeným «RM-STEEL» - úspěšně prošla fázi výroby prototypů GK profil "asymetrických žárovka tyče" z ušlechtilých ocelí - nízké magnetické a vysokopevnostních slitin.
4 března 2013
Polsko je největším producentem mědi, které potřebují finanční podporu
Polsko je největším producentem mědi - společnost KGHM Polska Miedź SA (Mr. Lubin) potřebuje finanční podporu. "Potřebujeme peníze na rozvoj" - řekl výkonný ředitel společnosti Herbert Wirth. "Za prvé, finanční prostředky potřebné k realizaci našeho investičního programu, jakož i pro uzavření problém na výplatu dividend akcionářům společnosti," - uvedl šéf polské ocelárny.
1 března 2013
AVISMA partner může připojit k výrobě titanové Tambov
Vedoucí představitelé ruské společnosti "VSMPO-AVISMA" nevylučuje pravděpodobnost, že titan-zirkon, rutil, ilmenit vkladů "Central" (Tambov region), bude společnost vyrábět ne samostatně, ale s pomocí partnerů.
1 března 2013