Novinky

změnit čas
Čeljabinsk Zinc Plant shrnuje
V JSC "CZP" (Čeljabinsk Zinc Plant) shrnul výsledky společnosti za první čtvrtletí roku 2013. Podle zpráv, vydané tiskové středisko kampaně, produkce zinku a slitin zinku v prostorách organizace ve sledovaném období činil 41,88 tis. Tun, což je o 5% více než ve stejnou dobu loni.
29 dubna 2013
Norilsk Nickel má zpoždění výstavby Bugdainsky Mining
Vedení MMC "Norilsk Nickel", se rozhodla odložit projekt výstavby těžby a zpracovatelského závodu na úpatí Krušných vkladů molybdenu Bugdainsky pět let. "Jedná se o vynucený opatřením. Svým rozhodnutím společnost tlačí obtížnou situaci dnes s cenami surovin na globálním trhu "- řekl pozici Báňské a hutní společnosti Bair Zhamsuev, provádějící v oblasti Trans-Baikal (na jehož území se uskuteční navrhované výstavby objektu) jako hlavní federální inspektora.
25 dubna 2013
OMZ speciálních ocelí Společnost obdržela osvědčení o PPP
Ruský výrobce velké části zvláštní razítko kovu - společnost "OMZ speciálních ocelí" - kterou byl vydán certifikát shody nerez, uhlíku a slitin z lehkých slitin vyrobených v zařízeních organizace, požadavky na PPP (Russian River rejstříku). To znamená, že organizace znovu potvrdila vysokou kvalitu svých výrobků, produkoval pro potřeby loďařského průmyslu Ruské federace.
23 dubna 2013
Majitelé se snaží oživit výrobu neželezných kovů v La Oroya
Přestala před několika lety, operuje silný metalurgický komplex pro výrobu mědi, zinku a olova peruánského města La Oroya může pokračovat ve své činnosti v plném rozsahu: majitelé tohoto podniku (majitelé firmy «Doe Run Peru»), dříve považován za termín likvidace podniku, se rozhodla uspořádat svou restrukturalizaci.
19 dubna 2013
Nerezová ocel potrubí z Číny ve vozidle budou podléhat dodatečnému dovoznímu clu
Doplňková dávka ve výši 19,15% zásilky budou účtovány při dovozu na území celní unie za studena bezešvé válcování trubek z nerezové oceli (HS 7304410009), pocházející z Číny. "To je nezbytným opatřením, která bude představena na ochranu hospodářských subjektů trh s motorovými vozidly z dumpingu cenovou politiku ze strany asijských výrobců nerezové trubky. Platnost spotřební daně - 5 let "
15 dubna 2013
UC RUSAL vytvoří společný podnik s Omen HPDC
Největší výrobce "okřídlený" metal v Rusku - OK "Russian Aluminium" ( "Rusal") a společnost «Omen HPDC" (izraelskou společnost, která se specializuje na vysokotlakém lití dílů z neželezných kovů) vytvořit v Rusku společný podnik, na který pohání bude vyrábět hliníkových dílů pro automobilový průmysl
11 dubna 2013
Norilsk Nickel zavedla do další fáze tvorby výrobního plánu kobaltově
Monchegorsk, Rusko, Murmansk region. Stavební jednotky "Norilsk Nickel" uveden do provozu novou budovu, postavenou pro potřeby obchodního oddělení poloostrova Kola. Nyní přepravu hotových výrobků budou provedeny z této budovy, a stará oblast, kterou společnost použila pro tyto účely bude osvobozeno pro výrobní linky kobaltu.
10 dubna 2013
V Indii, vytvoří se hlavní výrobní titan společný podnik
Indičtí výrobci oceli učinili první kroky v vytvářet silný společný podnik pro výrobu titanu v Kerala (jihozápadní části země). Jedná se o mezinárodní společenství dozvěděla poté, co společnost «Steel Authority of India Ltd» (SAIL) zveřejnila na svých webových stránkách informace o podepisování s partnery nezávaznou dohodou, ve kterých strany potvrdily svůj záměr podílet se na projektu titanu ve velkém měřítku na pobřeží Malabar.
9 dubna 2013
Japonci dělal nabídku na vedení na úkor zinku
Vedoucí představitelé japonské společnosti Mitsui Mining & «hutní» plánuje snížit produkci zinku a olova zvýšit výkon výroby. Takže za první pololetí fiskálního roku nedávno spustila firma sníží množství Zn vyrábí ve svých zařízeních na úroveň 108.400. Tun. Jedná se o 4% nižší než údaje, «Mitsui Mining & Tavení» na stejného kovu ve stejném období loňského roku a 0,8% méně než v posledních šesti měsících. Objem výroby olova v vlastníků podniků firem plánu zvýšit na úroveň 34,6 tis. Tun.
8 dubna 2013
Renova bude podporovat švýcarský výrobce speciálních ocelí
Ruský soukromé podnikání struktura «Renova» poskytne finanční podporu švýcarského výrobce válcovaných nerezových stupňů kovu a nástrojových ocelí - společnost «Schmolz + Bickenbach». Švýcarský Guide Metallurgical Group se rozhodla zahájit zase další akcie obnovení "finanční zdraví" podniku, a "Renova", zájem o tuto příležitost k rozšíření svého investičního portfolia.
7 dubna 2013
Vulcan Minerály uzavřel dohodu o niklu a mědi dolu v Labradoru
Kanadská společnost «Vulcan Minerály Incorporation» dokončila koupi akcií měď-nikl vklad «Tasisuak Lake», který se nachází v nejvýchodnější části Kanada - Labrador poloostrově.
5 dubna 2013
V Číně, pověřen závod na těžbu molybdenu a wolframu
Firma z Číny «Duchang Jinding Tungsten & Molybdenum Mining» uveden do provozu v poslední době nedokončené komplex pro těžbu a zpracování molybden a wolfram rudy v provincii Ťiang-si, která se nachází v jihovýchodní Číně. Elektrárna byla postavena na hřišti «Yangchushan» (její výstavba byla zahájena v roce 2011 a byla dokončena před několika dny). Podle předběžných výpočtů, bude společnost schopna zásobovat trh neustále zaměřuje kovy výše zmíněných 30 let.
2 dubna 2013