Novinky

změnit čas

Indonésie pokračuje pokles vývozu cínu

Podle tiskové služby, odborníci pokračoval pokles vývozu z Indonésie je rafinovaný cín byl zaznamenán. Tato země je již dlouho největším dodavatelem kovu a proto docela nápadný jevem je pokles vývozu v červenci, na čtyřicet dva procent ve srovnání s předchozím měsícem, který byl největším ukazatelem dvou letech klesá.

Indonesia již dlouho tkvící v projevu tohoto negativního jevu na světovém trhu neželezných kovů, jako je vývoz pokles, ale v červenci, ukazatele dosáhly tak nízkou úroveň, která nebyla dodržena za posledních osmnáct měsíců minulosti.

Jak je ukázáno to ze statistik ministerstva obchodu Indonésie, cínu pro export ve formě ingotů, jakož i ve formě pájky, byl vyvážen ve výši šesti a půl tisíce tun v červenci ve srovnání s jedenácti tisíci v předchozím měsíci, to znamená, že objem nabídky tohoto drahého kovu v zahraničí poklesla o dvacet dva procent ve srovnání s červencem minulého roku.

To vše je z několika důvodů. První lze nazvat významné zpřísnění pravidel, která určují čistotu kovu vyvážené. Podle nových pravidel čistého obsahu cínu v produktech určených k vývozu ze země by měla být mnohem vyšší, než se původně povoleno. Před zavedením nových pravidel, cín podíl vyvážených výrobků by měla být 99,85 procent a nyní by měl být menší než 99,9 procenta. Indonéské úřady nemají soustředit na obsah názorů kadmia a dalších kovů, stejně jako výrazně změkly omezit obsah kovu, jako je olovo.

Kromě toho, jak uvádí JOGMEC, tam je druhý důvod pro prudký pokles vývozu. Z tohoto důvodu se nazývá značný nedostatek surovin, které mají schopnost produkovat na zemi. To znamená, že země zůstává jediná šance — těžit cínových rud přímo ze dna oceánu. A je třeba poznamenat, že potřebné technologie a má dostatečné finanční zdroje k dispozici pouze ve dvou indonéských společností — Pt Koba Tin a PT Timah.

Obecně platí, že situace je taková, že asi 50 do 5000 tun cínu bylo vyvezeno v první polovině letošního roku, který vykazoval mnohem nižší výsledků, než bylo původně plánováno. Kromě toho, vzhledem k prázdnin, což bylo v srpnu, vývoz klesl ještě více.

Sledujte všechny novinky