Novinky

změnit čas
Norilsk Nickel získal další ocenění
Báňské a hutní společnosti "Norilsk Nickel" opět získal jeden z prvních cen v prestižní soutěži. V tomto okamžiku, organizace byl udělen čestný titul "Company of the Year" v akci "National Award v podnikání", se koná každoročně od největších ruských médií, kteří jsou držiteli "RBC", ve spolupráci s ministerstvem pro hospodářský rozvoj Ruské federace. Laura šel vůdce MMC v kategorii "metalurgický průmysl".
29 listopadu 2012
Zveřejnil podrobnosti o prodeji titanu monopolu
V mezinárodních médiích zveřejněny nové informace, které odhalí podrobnosti o prodeji "Rostenhnologiyami 'vlastní podíl na majetku společnosti" VSMPO-AVISMA "(Verkhnaya Salda) - Ruský plyn na trhu monopol titanu. Podle zpravodajské agentury "Interfax", výše uvedené státní účastí koupit offshore společnost «Nordcom», registrovaná na Kypru.
28 listopadu 2012
AMZ uvádí na trh inovativní zařízení pro zpracování pásu nerezavějící
Specialisté "Asha hutě" (Rusko, Čeljabinsk kraj) začal před uvedením do provozu v nové výrobní linky hotového oceli, nerezu. Zařízení, která instalace byla zahájena na jaře loňského roku, je určen k odstranění z povrchu kovového pásku filmu oxidu bez použití kyselých činidel.
25 listopadu 2012
Veřejná komora bude analyzovat proveditelnost vývoje Voronezh niklové doly
Veřejná komora Ruské federace přezkoumá situaci kolem myšlenkou vývoje niklu regionu Voroněžské - Elkinskogo a Elan dolech. Organizace síla bude vytvořen zvláštní komisi, která posoudí vhodnost zahájením prací pro těžbu zdrojů v těchto oblastech z hlediska bezpečnosti životního prostředí, ekonomické přínosy a důsledky pro společnost přiléhající k oblastem webu.
22 listopadu 2012
V MCC propuštěn Titan Ukrajina jako CEO
Ve státní holdingová společnost "Titan Ukrajiny" CEO volné pracovní místo, kteří v minulosti (od roku 2010 do současné doby - před jeho propuštěním) držel Alexandr I. Nechaev.
21 listopadu 2012
Objemy výroby nerezové oceli v běžném roce: znalecký posudek rozdělen
Předpovědi analytiků trhu o tom, zda se objem produkce z nerezové oceli v roce 2012 (ve srovnání s loňským rokem) rostou, neexistuje jednotný názor. Jako odborníci o analytických agentur MEPS (UK) naznačují, že sektor je legované kovy čekají pozitivní výhled.
19 listopadu 2012
Norilsk Nickel bylo příkladné CSR Report
Zpráva MMC "Norilsk Nickel" o CSR (sociální odpovědnost podniků) získal příslušnou kategorii XV ročníku soutěže výročních zpráv držených "Moskva Exchange" - Rusko je největším operátorem obchodním sektoru cenných papírů a měn.
18 listopadu 2012
Příčinou tragédie na titanové elektrárny je stále ještě není jasné,
Který plyn byl příčinou smrti tří pracovníků v závodě titaničitého v Berezniki (Rusko, Perm), stále zůstává záhadou. Údaje jsou publikovány dříve, že byl zodpovědný za tragédii chlóru, aby "VSMPO-Avisma" odepřen. Nepotvrdilo dříve publikované verze a MŽP, s odkazem na Rostekhnadzor, které odborníci slíbili poskytnout přesné informace o látky-killer 20. listopadu.
15 listopadu 2012
Antidumpingové šetření na čínské nerezové oceli se prodlouží o dalších šest měsíců
Šetření v případě dumpingu čínských výrobců nerezových trubek, dovezené na území celní unie (CU), bude pokračovat ještě dalších šest měsíců. Tento Zástupci specializovaných médií hlášeny na domácím trhu ochrany oddělení euroasijského hospodářského Komise (EHS) - regulačním orgánem společného hospodářského prostoru (CES) a státech celní unie.
14 listopadu 2012
CHGRK nemůže začít vyvíjet mědi a niklu důl Černá Hora
"CHGRK" LLC (divize "ruské platina") nemůže začít rozvíjet měď - nikl důl "černohorské" (Krasnojarsk region). Důvod - nedostatek podmínek pro efektivní extrakci zdrojů v této oblasti.
12 listopadu 2012
V Titanium údolí začaly stavební práce
Na území zvláštní ekonomické zóny "Titanium Valley" (Sverdlovsk region, Verkhnyaya Salda) začala pracovat na stavbách v první fázi výstavby. "Nyní na místě jsou prováděny výkopové práce v terénu, kde bude stavba postavena tři obyvatele projektu" - řekl novinářům zástupce odboru území guvernéra.
11 listopadu 2012
Čínská vláda bojuje proti levnému dovozu z nerezové oceli trubek
V současné době vstoupí v platnost zvláštní kruhový №72, připravený pracovníky Ministerstva obchodu Čínské lidové republiky. Tento dokument odkazuje na vybírání dodatečných daní na dovoz bezešvých trubek z nerezové oceli s vysokým výkonem, vyráběných v Japonsku a Evropské unii.
7 listopadu 2012
Otázka práva na rozvoj niklové vkladů Norilsk-1 ještě není uzavřen
Otázka, co přesně bude společnost využívat niklového dolu podloží "Norilsk-1" ještě není uzavřen. Důvodem - uznání rozhodnutí Ruské federace vlády soutěžní komise, která určila "ruská platina" vítěze v konfrontaci s MMC "Norilsk Nickel" za práva aktiva jsou neplatné.
5 listopadu 2012
Titanium průmysl na Ukrajině začal proces přestavení do PSC Sumykhimprom
Sumy hospodářského soudu začal proces reorganizace veřejné akciové společnosti "Sumykhimprom" - jedním z ukrajinských firem působících na trhu oxidu titaničitého. Tento postup, který bude sledovat předseda představenstva PJSC - Igor Lazakovich - trvá jeden kalendářní rok. V tomto okamžiku se bude správce aktiv organizace je jmenován manažerem soudu - Roman Marčenko.
4 listopadu 2012
Aperam: oživení trhu z nerezové oceli nenásleduje
Dlouho očekávané oživení spotřebitelské poptávky po nerezové oceli po letní "dovolenou" nebyl dodržen. To je závěr analytiků jednoho z vedoucích světových trzích dotovaného kovu - společnost Aperam - po sečtením výsledků čtvrtletí III.
1 listopadu 2012