Novinky

změnit čas
Trinon Titanium se stěhuje do nových prostor
Německá společnost «Trinon Titanium GmbH», pracující v estonském městě Narva (Ida-Viru County), transportních zařízení do nových výrobních zařízení. Vedení organizace získala několik obchodů v "Baltiets" rostlina, a na konci jejich opravách, zcela bere čtvercové linie strojů pro výrobu širokého sortimentu výrobků z titanu a speciálních ocelí.
30 října 2012
Rusko snižuje objem dovozu z nerezové oceli
Analytici z ruského trhu speciálních ocelí shrnul průmyslu za posledních devět měsíců. Podle jejich závěrů, za období od ledna do září letošního roku 165,7 tis. Tuny z nerezavějící oceli byl dovezen do země, což je o 7,4% nižší než výsledky za stejné období v roce 2011, rok.
29 října 2012
Společnost poslal z Doněcké Norilsk vybavením v hodnotě 1.500.000 $
Doněck společnost "Důlní stroje" zveřejněny na MMC zařízení "Norilsk Nickel", jejíž náklady činí 1,5 milionu. Amerických dolarů. Tato ventilační technologii navrženou pro použití v těžko větraných budov hornictví - ". Severní" axiální ventilátor VODA-40M a hlavního ventilátoru WDC 47
24 října 2012
Pronájem titan korejská vláda přinesla do ukrajinského rozpočtu více než 120 milionů
Rozpočet Ukrajiny převedeny finanční prostředky na pronájem titanu důlní a obohacovací závody - Těžba a Volnogorsk Irshansk korejská vláda. Celková suma od 19. října obdržel od nájemce těchto podniků - "Krym TITAN" - činily 121,68 milionů hřiven.
22 října 2012
Analytici jsou přesvědčeni, při růstu produkce z nerezové oceli v Číně
Globální trh Steel získala další potvrzení o tom, že výroba z nerezové oceli v Číně významně zvýší v blízké budoucnosti.
21 října 2012
Soud zjistil, zpětný odkup Norilsk je neplatná
Zástupci Rozhodčího soudu Krasnojarsk území oficiálně oznámil své rozhodnutí o zákonnosti operace zpětného odkupu «Norilsk Nickel".
18 října 2012
AVISMA koupí vietnamský surovinu pro výrobu titanu
Na tento týden se očekává, že na návštěvu Vietnamský vicepremiéra Hoang Trung Hai v Berezniki rozdělení VSMPO-AVISMA. V čele socialistické republiky přijíždí do Ruska pro jednání s vedením společnosti o dodávkách surovin pro výrobu titanové.
17 října 2012
Zájem o ThyssenKrupp aktiv ukázal největších provozovatelů nerezavějící trhu
Zájem smířit «ThyssenKrupp» pro prodej aktiv již prokázaly osm hlavních hráčů na globálním trhu s ocelí. Mezi nimi - přední provozovatelé na trhu z nerezové oceli, speciální oceli, "black" metalu.
15 října 2012
Norilsk Nickel sníží náklady, aniž by byla ohrožena sociální program
Vedení MMC "Norilsk Nickel" plánuje revidovat dříve plánované výdaje. Novináři se dozvěděl od generálního ředitele - Vladimír Strzhalkovsky, která v rámci příprav na harmonizaci rozpočtu organizace, držel sérii setkání s vedoucími poboček a divizí MMC.
14 října 2012