Novinky

změnit čas
Posco očekává, že čínský oživení trhu v prvním čtvrtletí III
Analytici na jihokorejskou Steel Corporation Posco (člen tří světových lídrů ve výrobě nerezové oceli) se domnívají, že trh kovů v Číně se zotaví před koncem čtvrtletí letošního roku III.
30 července 2012
Titanové důl na Dálném východě, prodával se za 25,7 milionu. Rublů
V červenci Primornedra provedla aukci, která byla hodně licence na dvacet let rozvíjet Ariadnenskogo ložiska rud ilmenitu (surovina pro výrobu oxidu titaničitého a ITS).
27 července 2012
Odborníci předpovídají, nedostatek niklu
Odborníci z britského finančního konglomerátu HSBC Holdings plc věří, že do začátku roku 2013 (a snad již ve 4. čtvrtletí), globální hutní trh zažije nedostatek niklu.
26 července 2012
Analytici očekávají pokles cen z nerezové oceli
Válcované analytici kovu na trhu očekávat další pokles cen na nerezové oceli a předvídat zachování stejné dynamiky v příštím měsíci.
24 července 2012
Nový předseda vlády Sverdlovské oblasti vzal údolí Titanium
Nový předseda vlády Sverdlovské oblasti - Denis Pasler jmenován do funkce předsedy regionální vlády v červnu tohoto roku, minulý týden se konalo první setkání na zvláštních ekonomických zónách "Titanium Valley".
23 července 2012
Norilsk Nickel sníží základní kapitál
Vedení MMC Norilsk Nickel považuje za účelné snížit základní kapitál organizace.
20 července 2012
PAO jejich systémů EMS zavádí nové technologie
Na PJSC "jejich systémů EMS" (Ukrajina, Donetský kraj, Kramatorsk) dokončila proces modernizace zařízení evakuační slitin.
16 července 2012
V provedeních Titanium údolí budou noví obyvatelé
Zvláštní ekonomické zóny Titanium Valley čeká na nové obyvatele. V tomto okamžiku hovoříme o nejméně třech podnicích zájem o spolupráci s Manažera projektu.
13 července 2012
Moody potvrdila rating Norilsk Nickel na dolním střední úrovni třídy
Specialisté Mezinárodní ratingová agentura Moody Investors Service (USA, Boston, MA) potvrdil měřítko úvěruschopnosti ruské společnosti Norilsk Nickel na dolní střední úrovni třídy (Baa2 podle Moody - analog BBB od S & P a Fitch je) s "stabilní" výhled.
12 července 2012
Objem dovozu z Číny nerezové oceli v Indii může být snížena
Indické úřady se rozhodly sledovat situaci s dovozem kovu z nerezové oceli v zemi Číny.
10 července 2012
AVISMA podepsala smlouvu na dodávku výrobce letadel titanu z Číny
Vedení VSMPO-AVISMA podepsali dohodu o dodávkách titanových částí Shanghai Aircraft Manufacturing Factory SAMC, skupina společností Commercial Aircraft Corporation of China.
10 července 2012
Niklu podniky Čeljabinsk a Sverdlovské oblasti hrozí, že opět zastavit
OAO Ufaleynickel (Verkhny Ufaley, Čeljabinsk region Ruské federace) a ZAO PO Rezhnickel (Rezh, Sverdlovsk region) se opět ocitly v mimořádně obtížné pozici.
7 července 2012
POSCO, aby se zdržela úpravy cen pro ušlechtilé oceli
Vedení společnosti Pohang železa a oceli společnost (Pohang, Jižní Korea) rozhodl opustit cen července, pokud jde nerezové oceli na stejné úrovni.
5 července 2012
Titanium Valley oslaví položení základního kamene v polovině července
V sobotu 14. července vedením JSC "SEZ" Titanium Valley "plánuje řadu akcí věnovaných jedné z nejvýznamnějších akcí projektu - položení první kámen na stavbě objektu.
2 července 2012