Novinky

změnit čas
V provedeních Titanium údolí již má třetinu obyvatel
V ekonomické zóny "Titanium Valley" Zvláštní je již dohoda o spolupráci s 1/3 z celkového počtu firem, které vyčnívají pořadatelé plánují přilákat co obyvatelé průmyslové lokality.
27 prosince 2012
Globální trh nikl uvidí nový výrobce
V blízké budoucnosti bude globální trh nikl seznámit s novým výrobcem. Budou společnost «Čína Hanking Holdings» - jeden z nejsilnějších důlních podniků v Číně, až dosud soustředěna do aktiv portfoliových podniku na těžbu a obohacení železné rudy.
26 prosince 2012
V novém roce se na trhu z nerezové oceli se pomalu pohybovat směrem k oživení
V nadcházejícím roce 2013, rok čekat na úplné obnovení trhu z nerezové oceli není - podle odborníků analytických Office křesel (Británie).
24 prosince 2012
V regionu Murmansk postavit závod na zpracování titanu rudy a vzácné zeminy
Region Murmansk je plánováno vybudování komplexu pro obohacování a zpracování titanu surovin a rud obsahujících REM (kovy vzácných zemin, včetně - zirkon, tantal, hafnium a niobu).
20 prosince 2012
V ISSF statistik vypracovaných pro odvětví nerezové oceli za čtvrtletí III
Analytici International Stainless Steel Forum (Mezinárodní fórum o ušlechtilé oceli - ISSF) zveřejnila statistiky pro trh odolné proti korozi kovů pro čtvrtletí III.
19 prosince 2012
Norilsk Nickel se bude znovu volit představenstvo
OJSC "MMC Norilsk Nickel" brzy přetvořit složení představenstva - tým vedení akciové společnosti. Oficiálně událost se stane příští rok na jaře: hromada akcionářů na problematiku znovuzvolení řízení, je naplánováno na 11. března.
17 prosince 2012
První federální peníze na účty Titanium Valley půjde na začátku příštího roku
První převod finančních prostředků na účtech SEZ "Titanium údolí" z federálního rozpočtu budou realizovány na začátku roku 2013.
16 prosince 2012
V POSCO vyvrátil pověsti o koupi italské výroby z nerezové oceli
Zástupci jihokorejské ocelářské společnosti «Pohang železa a oceli společnosti» (POSCO) popřeli zvěsti, že se vedení společnosti plánuje koupit «Acciai speciali Terni» - italské společnosti (patřící do polohy «ThyssenKrupp") pro výrobu nerezové oceli.
13 prosince 2012
Účastníci protestů listopadu proti rozvoji Voroněže niklových dolech odůvodněno
V úterý 11. prosince u města Voroněže soudce nebo státního zástupce dvora konalo slyšení o případu tří členů antinikelevoy akcií držených v tomto regionu na začátku listopadu letošního roku. Vzhledem k nedostatku důkazů, všichni obvinění byli propuštěni.
10 prosince 2012
V boji o ukrajinské titanu závod se bude podílet LCMA a Tolexis Trading
Podle informace zveřejní zástupci Fondu národního majetku na Ukrajině, boje za Záporoží závodu Titanium-Hořčík se připojila ke dvěma kandidáty: «lucemburskou společnost kovů a slitin» a «Tolexis Trading».
9 prosince 2012
Ruský úřad ThyssenKrupp v roce 2012, aby zvážila nerezové prosperující sektor
V ruské kanceláři německých obchodních výsledků ocelářskou společností ThyssenKrupp v minulém roce (zejména - s ohledem na nerezovou sektoru) je považován za pozitivní.
6 prosince 2012
Norilsk Nickel zaplatí 10 miliard $. Dividenda
Báňské a hutní společnosti (MMC), "Norilsk Nickel" v příštích 3 letech vyplatit akcionářům jako dividendy ve výši asi 10 miliard korun. Amerických dolarů. Jedná se o tomto obrázku (pevné velikosti) se dohodli na hlavních vlastníků firmy - OK "Rusal" Oleg Děripaska a CJSC HC "Interros" Vladimir Potanin - neutralizovat konflikt, který vypukl mezi vlastníky většiny před 4 lety.
5 prosince 2012
Titanové ruské akcie prodávat na začátku roku 2013
Státních podílů "VSMPO-AVISMA" - největším světovým výrobcem titanu a jeho slitin - stávají se majetkem nových majitelů na začátku příštího roku. "Očekáváme, že FAS schválení, po kterém bude transakce uzavřena.
3 prosince 2012
Tchajwanští oceláři nebude upravovat ceníky na nerezové oceli
Tchajwanský výrobce nerezové oceli - Firma YUSCO (Yieh United Steel Corporation) - v prosinci odejít cen pro produkty z oceli odolné vůči korozi úrovni listopadu.
2 prosince 2012