Novinky

změnit čas

copperplating

Kov zařízení se používá v jakékoliv výrobě. Zařízení pro rostliny, jako pravidlo, je drahé, takže je třeba mít dobrou péči o a řádně sledovat to tak dlouho, jak je to možné prodloužit jeho životnost. Chemická úprava kovu je nejlepší způsob, jak chránit kovové části před korozí, před negativními vlivy srážek. Chemikálie příznivý vliv na kovovou konstrukci, zlepšit jeho trvanlivost, prodloužit životnost zařízení.

Jedním z nejpopulárnějších způsobů zlepšení kvality kovovými částmi zařízení jsou považovány měděným plechem. Používá se jako horní vrstva, která je aplikována na jiné povlaky. Měď se používá jako meziprodukt pro následné nanášení chrómu, niklu, stříbra nebo zlata. Mědění je velmi běžné při výrobě všech produktů z kovu. To se používá k výrobě kovových výrobků s estetický vzhled a přípravné ke snížení práci. Produkt z kovové mědi, a soli mědi se používají častěji tzv způsobu pokovení.

Jiný způsob ochrany průmyslových výrobků a komponenty vyrobené z neželezných kovů nebo oceli — nikl. Nikl je schopen spolehlivě chrání povrch kovových dílů od tření a zvyšuje životnost kovových výrobků. Niklu má vlastnosti, jako je vysoká chemická odolnost, a proto je z poniklované hardware se používá v chemickém průmyslu. Niklová vrstva efektivně, když na kterém je použita povrchová vrstva niklu, žádné póry. Toho lze snadno dosáhnout v případě, kdy nikl stávku povlak malé měděné vrstvě. Na niklování se udržuje po delší dobu, je vhodné použít ne jeden, ale několik vrstev.

Poniklované části neutralizovat účinky vysokých zatíženích a suché tření, které jsou předmětem některých mechanismů. Při výrobě čistého sterilního zařízení a materiály (zdravotnický průmysl) je také úspěšně aplikován nikl. Jedinečné vlastnosti niklu umožňují jeho využití nejen v lékařství — pro výrobu lékařských zařízení, ale také v chemickém průmyslu. Ano, existuje stále mnoho způsobů, jak zlepšit kvalitu a trvanlivost kovových dílů a výrobků. Ale pro obrábění neželezných kovů a hutních výrobků z nejpopulárnějších a efektivní jsou považovány za měď a nikl pokovování.

Sledujte všechny novinky