Novinky

změnit čas

Odborníci se změnily prognózy týkající se poptávky a nabídky na indickém trhu, se staly

Dříve to bylo hlásil, že v Indii se očekává růst spotřeby výrobků z oceli. To stejné se týkal předpovědí na výrobní objemy. Nicméně v současné době se názory odborníků se změnilo. Zejména úvěrové agentury ICRA vykládají o jiném průběhu událostí. Odborníci z agentury začali hovořit o možném snižování tempa růstu vydání. Oni se domnívají, že velikost národní produkce bude růst pomaleji. Jde o objemu národní produkce výrobků z oceli. Totéž se týká tempa růstu objemu spotřeby. Připomeňme, že předpovědi se týkají běžného rozpočtového roku. To trvá od dubna 2019 do března roku 2020.

První prognózy byly zveřejněny v únoru letošního roku. Odborníci uváděli, že předpokládaný nárůst poptávky na pronájem bude činit 7,5%. Teď říká, že číslo se zvýší ne více než 5−6%. Své názory odborníci změnili v platnost několik důležitých okolností. Především se to týká politické situace. V květnu se konaly volby, které silně ovlivnilo investování. Tak objem investic ve dvě koule výrazně poklesly. Jedná se o průmyslu, stavebnictví a průmyslu země. V létě situace je nepravděpodobné, že výrazně změnit.

Očekává, že se tempo růstu začne měnit na podzim letošního roku. Vysvětleno je to tím, že plánuje uvedení nových projektů. Z větší části se týkají infrastruktury. Nicméně za rok index se očekává nižší, než jsme si mysleli dříve. Podle předběžných odhadů se objem výroby dosáhne 115−116 milionů tun. On je vyšší než skóre předchozího roku řádu 4%. Do toho se jednalo o růstu na 5,9%. Místní firmy nemají v úmyslu zvyšovat své výrobní objemy. Týká se to výrobců oceli a válcované. Nové kapacity budou zavedeny málo.

Sledujte všechny novinky